Solliciteren bij Van Wezel? Zo werkt het.

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures? Bezoek ons moderne kantoor in Rijnsburg en vraag ons het hemd van het lijf tijdens een informele kennismaking. Als je daarna gaat solliciteren is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Op deze pagina leggen we daarom precies uit wat je kunt verwachten. Dit zijn de stappen:

Kennismaken met Van Wezel

Heb je een geschikte vacature gezien? Bel ons om direct een gesprek in te plannen of laat een bericht achter zodat we je uit kunnen nodigen voor een uitgebreide kennismaking.

Vervolggesprek

Na de kennismaking wil je uiteraard even de tijd hebben om te kunnen evalueren. Zien we het allebei zitten? Dan wordt er binnen een week een vervolggesprek ingepland.

Voorstel

Ben je enthousiast naar aanleiding van de gevoerde gesprekken dan doen wij je een aansprekend voorstel. Vanzelfsprekend nemen we dit uitgebreid met je door.

Welkom bij Van Wezel!

Ben je het eens met de aanbieding? Dan heten wij jou van harte welkom als nieuwe collega! Vanaf de de start kun je rekenen op professionele begeleiding om jouw talenten zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier staan hierbij voorop!  

Wat jij als collega geeft, geven wij terug

Werken bij Van Wezel betekent ruimte om te groeien in je vak. Wat jij geeft, geven wij terug. Onze informele bedrijfscultuur zorgt voor een goede werksfeer en een horizontale organisatiestructuur. Bij Van Wezel is jouw carrière in goede handen!

Vacatures